Pantalone

Pantalone app

STAPPENPLAN VOOR INSTALLATIE OP ANDROID - GOOGLE PLAY

STAPPENPLAN VOOR INSTALLATIE OP IPAD VAN APPLE - APP STORE

Geen tablet bij de hand? Geen probleem, je kan de film ook bekijken op een vaste of mobiele computer of op een mobiele telefoon. Klik hier om je persoonlijke link naar de muziekfilm aan te vragen.


Waarom een Pantalone App?

Pantalone wil met Gelukkig Genoeg zoveel mogelijk senioren bereiken, ook zij die geen toegang hebben tot internet. Ervaring leert dat er in veel kamers van onze woonzorgcentra nog geen internet aanwezig is.

Met de Pantalone App is het mogelijk om het videobestand op het toestel te bewaren. Na het installeren van de app is het dus mogelijk om de film te bekijken zonder internetverbinding. Zo kan de film tot in de kamers van de zorginstellingen gebracht worden zodat de bewoners ze in alle rust, en in gezelschap van hun naaste(n), kunnen bekijken en beluisteren.

Onze app is dus handig voor al wie zorgt draagt voor ouderen: ergo-therapeuten, kinesisten, animatoren, vrijwilligers, familie, vrienden, enzovoort.

Tot slot is het in de app mogelijk om de verschillende fragmenten afzonderlijk te bekijken. Je vindt er ook achtergrondinformatie bij Gelukkig Genoeg en op de pagina luisterboeken lees je meer over de andere verhalen van Pantalone.


STAPPENPLAN VOOR INSTALLATIE OP IPAD - APP STORE

1. ZORG ERVOOR DAT JE IPAD MET HET INTERNET VERBONDEN IS EN BEZOEK DEZE PAGINA IN DE INTERNET-BROWSER VAN JE TABLET. MET ANDERE WOORDEN: GEEF OP JE IPAD IN DE ZOEKBALK VAN SAFARI DE VOLGENDE LINK IN: www.pantalone.be/app EN KLIK DAARNA OP ENTER.

2. KLIK IN HET VENSTER OP JE IPAD OP DE VOLGENDE LINK:
https://apps.apple.com/be/app/pantalone/id1545212803

3. DEZE LINK BRENGT JE NAAR DE PAGINA VAN DE PANTALONE APP IN DE APP STORE. KLIK OP GET.

4. DE GET-KNOP VERANDERT IN EEN DRAAIEND WIEL. DE APP WORDT NU OP JE IPAD GEINSTALLEERD. WANNEER DE APP VOLLEDIG IS INGELADEN, VERANDERT HET DRAAIEND WIEL IN EEN OPEN-KNOP.

5. KLIK OP OPEN.

6. NA ENKELE SECONDEN VERSCHIJNT HET BEGINSCHERM VAN DE APP.
KLIK OP GA VERDER.

7. JE ZIET NU EEN STILL VAN DE FILM. KLIK OP DE WITTE DRIEHOEK CENTRAAL IN HET SCHERM (BEELD 1). DE KNOP RECHTS ONDERAAN DE STILL VERANDERT IN EEN DRAAIEND WIEL (BEELD 2). DE FILM WORDT NU INGELADEN.

8. WACHT TOT DE FILM VOLLEDIG IS INGELADEN EN DE FILM VANZELF BEGINT AF TE SPELEN. AFHANKELIJK VAN UW INTERNETVERBINDING KAN HET DOWNLOADEN VAN HET VIDEOBESTAND TOT 4 MINUTEN DUREN.

ALL SET. HET FILMBESTAND STAAT NU OP JE IPAD EN WORDT IN DE APP BEWAARD. JE KAN HEM OVERAL EN ZONDER INTERNETVERBINDING AFSPELEN.

TIP: TIJDENS HET AFSPELEN KAN JE FILM PAUZEREN, TERUG- OF VERDERSPOELEN, EN STOPPEN. 

WIL JE OOK DE FILMFRAGMENTEN BEKIJKEN? HERHAAL VOOR ELK FRAGMENT DE STAPPEN 7 EN 8. HET INLADEN VAN DE FRAGMENTEN DUURT MINDER LANG.


STAPPENPLAN VOOR INSTALLATIE OP ANDROID - GOOGLE PLAY

1. ZORG ERVOOR DAT JE TABLET MET HET INTERNET VERBONDEN IS EN BEZOEK DEZE PAGINA IN DE INTERNET-BROWSER VAN JE TABLET. MET ANDERE WOORDEN: GEEF OP JE TABLET IN DE ZOEKBALK VAN JE INTERNETBROWSER DE VOLGENDE LINK IN: www.pantalone.be/app EN KLIK DAARNA OP ENTER.

2. KLIK IN HET VENSTER OP JE IPAD OP DE VOLGENDE LINK:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pantalone.app

3. INSTALLEER DE APP

4. ... coming soon

> PRODUCTIES

Contact

Dank u! We hebben uw bericht goed ontvangen.

naam

email

bericht

Hoeveel klinkers zitten er in Pantalone?

Contact Info

+32 473 37 08 44

info@pantalone.be

Nachtegaalstraat 26, 2460 Kasterlee

BTW BE 0456.793.190